Kirjotelmia ja ajatuksia harrastuksista, elämästä.

Hyödyllistä vai täyttä puuta heinää - päätä sinä. Minä tyttö vain kirjoittelen!

keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Voi noita uroksia

Tänään sitten kävi se, mitä vähän uumoilinkin.

Olimme koirapuistossa, sovitulla tapaamisella toisen uroksen kanssa. Tämän koirakaverin sosiaaliset taidot on hieman kadoksissa ja niinpä se aika lailla ärsyttävällä tavalla yrittää saada toisen koiran huomion. Ajatuksena on ollut että koirani opettaisi hieman taitoja, mutta ei ilm. opettaja ole oikein hyvä hommassaan.

Oli mennyt jo tovi siitä kun pojat näkivät edellisen kerran toisiaan. Aikaisemmin on mennyt ihan hienosti - Sebu on ollut hyvin kärsivällinen ja kun on mennyt liian rajuksi hommat on vain huomauttanut että nyt riittää.

Toisin oli sitten tänään. Sebulla paloi tänään hermot kun toinen koira vain haukkui, härnäsi ja vielä rohkeni lähestyä koko ajan antamatta omaa rauhaa varoituksista huolimatta. Lisäksi minä omistajana tein mitä typerimpiä virheitä kun koira kertoi ihan selkeästi mitä se oli asioista mieltä.
virhe 1 - Sebu ei halunnut mennä puistoon lainkaan ja minä menin sitten edeltä, jolloin koirani seurasi mua puistoon. Ensitöikseen oli Sebun sitten komennettava koirakaveria
virhe 2 - Minä en puuttunut asiaan mitenkään, vaan annoin Sebun selvitä tilanteesta itsekseen
virhe 3 - Sebu hakeutui viereeni eikä halunnut poistua läheisyydestäni - en suojellut omaa koiraani vaan jälleen tein sen virheen että sen oli itse toimittava tilanteessa.

Kuinka tyhmä ihminen voi ollakaan???

Lopputuloksena on rannenivelessä kolme hampaan pistojälkeä, antibioottikuuri ja rajoitettu liikunta toistaiseksi...
Oppikohan sitä tästä nyt sitten vihdoinkin jotain? Minne ne kaikki opit on kadonneet ja miksi ihmeessä sitä ei kuuntele omaa ajatustaan ja järjenjuoksua vaan jotenkin antoi kaiken mennä ohi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti