Kirjotelmia ja ajatuksia harrastuksista, elämästä.

Hyödyllistä vai täyttä puuta heinää - päätä sinä. Minä tyttö vain kirjoittelen!

maanantai 8. maaliskuuta 2010

Ihanaa kevättä!!!

Viime viikonloppu antoi sitä parastaan!!! Niin ihana ystäväni aurinko paistoi koko viikonlopun ja kirvoitti mielen mitä parhaimpiin lukemiin :)

Eikä siinä vielä kaikki, että mieli oli hyvä, vaan lisäksi tuli oltua ulkona todella paljon ja tapailtua ystäviä - vaikkakin osa jäi vielä paremmin tapailematta, mutta siihen tehdään korjausliike hetimmiten! Joten Maritta ja mustikset tulossa ollaaan :)

Käytiin jäälläkin lauantaina - sieltä en muistanu ottaa kuvia vaikka kamera oli taskussa. Harmin paikka! Jäällä oli kivaa kun hanki kantoi pääosin - joskus jalka humpsahti hieman syvemmälle ja sieltä löytyi vettä! No onneksi oli gore kengät niin ei sukat kastunu :)

Metsälenkillä sunnuntaina nähtiin Johanna ja Bono dobberi poika - saivat pojat sitten yhdessä nuuskia polkuja :)

 
Tässäpä kuvassa Sebu nauttii ulkoilusta - vaikka tassut harottaa ettei vaan uppoais hakeen ja silmät on kiinni, että lumi ei pärsky silmiin :) Oli varmaa silläkin kivaa kun auriko lämmitti mukavasti turkkia! Otin tuon hienon otoksen tuolta metsän siimeksestä jossa kävimme lenkkeilemässä eilen. 

Iltasella kotimatkalla käytiin vielä teellä Lipen luona, Sebu sai arvokasta naisseuraa Nannista ja hieman tutustua myös rotkula poikaan Boboon :) Nyt sitten innokkaana odotellaan että Bobo hieman kasvaa että pojat pääsevät leikkimään.

Ihanaa kevättä!!!

3 kommenttia:

  1. Täällä kaikki tytöt odotta intopinkeenä:) Harmi, että missattiin toisemme lauantaina. Sunnuntaina odoteltiin..

    VastaaPoista
  2. Hyvää kannattaa odottaa :)

    VastaaPoista
  3. Hyvää kannattaa odottaa :)

    VastaaPoista