Kirjotelmia ja ajatuksia harrastuksista, elämästä.

Hyödyllistä vai täyttä puuta heinää - päätä sinä. Minä tyttö vain kirjoittelen!

lauantai 17. heinäkuuta 2010

Kesä ja lomaa ja harjoittelua

Mitkä ihanat ilmat ovatkaan meitä hemmotelleet ja vaikka kuinka hiki valuu ja on kuuma, mie en valita. Nyt on vihdoinkin lomaa ja olin ihan varma ettei näitä ilmoja riittäis mun lomalle - mutta toisin kävi :) IHANAA!

Sebu tykkää nukkua sisällä viileämmällä lattialla maaten. Sisätilan saa hyvin viilennettyä yöllä ikkuinoita auki pitämällä ja päivällä kaihtimet ja luukut ovat siten taas kiinni. Lenkit on siirretty iltaselle niin että aamulla ja päivällä tehdään vaan hätislenkit.

Vaikka virallisesti loma onkin nyt meillä alkanut (ja myös lomatauko peko:ssa käynnissä) niin eihän me koskaan oikeasti ihan laakereilla maata. Tänään olimme sekä huomenna menemme harjoittelemaan jälleen vastuun palauttamista, eli niitä ohitustilanteita. Meillä on kiva demokoirakon rooli, eli osallistujat saavat seurata opetusmetodia ja me saamme harjoitusta. Mahtavuutta!

Ens viikolla käydään Eläinkoulutuskeskuksessa myös katsastamassa lelulla palkkaamista. Hyvin suurella mielenkiinnolla odottelen että mitäpäs tuo treeni tuo tullessaan ja mitä uutta sitä taas saa omiin ajatuksiinsa. Tämän kurssin jälkeen Sebu pääsee sitten ihka oikealle lomalle maalle :) joksikin aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti