Kirjotelmia ja ajatuksia harrastuksista, elämästä.

Hyödyllistä vai täyttä puuta heinää - päätä sinä. Minä tyttö vain kirjoittelen!

tiistai 11. tammikuuta 2011

Melkoinen tarutäti

Voi olla että kirjoituksia ei pitäisi aloittaa negatiivispainoitteisesti, mutta teenpä sen kuitenkin.
En ole koskaan ollut mikään sanaseppo ja taitava kirjoittaja, mutta ihan kivalta tuntui kun pyydettiin kirjottelemaan Canidae koirakerhon jäsenlehteen juttuja :)
No miksipä en kirjoittaisi - olenhan joskus aikanaan ollut tiiviistikin mukana ko koirakerhon toiminnassa kouluttamassa sekä hallituksen jäsenenä - no myönnettäköön että siitä on aikaa, mutta edelleen maksan jäsenmaksua. Sitä paitsi kyllä on ajat muuttuneet niistä kun itse olin mukana - tämä on yksi niitä harvoja koirakerhoja joissa on todella monipuolista koiraharrastusta täysin vapaaehtois- ja talkoovoimin! 

Kerholehti ilmestyy peräti kolme kertaa vuodessa, mikä tietenkin on ymmärrettävää koska noihin kerholehtiin on sitten niin mahdottoman vaikea aina saada sisältöä. Yleensä sisältö koostuukin lähinnä kaiken maailman toko, pk ja näyttelytuloksista. Nämä tiedot ei varmastikaan oikein anna mitään tavalliselle koiran omistajalle, ja ainakin Canidaen osalta suunta onkin muuttumassa. Nyt ko koirakerho on päättänyt rikastuttaa lehteään ja ilokseni voin sanoa että kuulemani kuulosti oikein hyvälle!

Ensimmäinen kirjoitukseni tulee maaliskuussa ilmestyvään lehteen ja nyt sitten toivon, että lukijakunta pitää lukemastaan :) Mistähän saisi sen palautteen kerättyä... no ehkä perästä kuuluu jos lukema ei miellytä. Mikä parasta niin olis kiva nähdä että kirjoitukset herättäisivät jopa keskustelua eri näkökannoista! Nyt sitten on kissan aika nostaa oma häntä ja voinen kehaista että ihan kiva juttu tuli kyllä kirjoitettua. Aiheena kirjoituksessa on lauma, symbioosi ja yksikkö ;)

Tämä on kiva jatko niihin mm. Koirat lehteen kirjoitettujen artikkeleiden jatkoksi. Nyt vaan itse kirjoitan kun noissa muissa lehdissä on ollut kirjoitukset muiden tekemiä haastattelujen pohjalta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti