Kirjotelmia ja ajatuksia harrastuksista, elämästä.

Hyödyllistä vai täyttä puuta heinää - päätä sinä. Minä tyttö vain kirjoittelen!

perjantai 13. heinäkuuta 2012

Puutarhakauppa vai mitä täällä oikein myydään?

Lemmikkiruoka- ja tarvikeosasto keskellä puutarhaliikettä?!
Käväsin tuossa ennen juhannusta liikkeessä nimeltä Plantagen, Espoossa. Oman mainoksensa mukaisesti "Plantagen on puutarha-alan johtava kauppaketju Pohjoismaissa. Plantagenin perustamisvuodesta 1986 lähtien olemme kasvaneet ja tulleet Pohjoismaiden suurimmaksi puutarhamyymäläketjuksi, yhteensä yli 100 myymälän voimin." 

Niin puutarhamyymäläksi sen kuvittelin minäkin. Siksipä yllätys oli aikamoinen, sillä löysin liikkeestä paljon juttuja, jotka eivät suoranaisesti kyllä liity puutarhanhoitoon tai puutarhaan mitenkään. Tai no kiertoteitse ehkä. Kaivavathan koirat puutarhoja, kissat myös... Löysin nimittäin kissan ja koiran ruokaa sekä tarvikkeita. Mitä ihmettä? Kuka osaa etsiä lemmikkituotteita puutarhamyymälästä? Onko niin, että bisnestä on tehtävä keinolla millä hyvänsä ja jopa lisäämällä valikoimiin mitä merkillisempiä tuotteita?
Se täytyy kyllä sanoa, että myynnissä olevat brandit ovata varmasti markkinoilla varsin hyvin tunnettuja ja uskoakseni arvosttujakin.

Varmasti ainakin ne, jotka Plantagenissä ovat vierailleet, ei kyllä mulle tulis ekana mieleen mennä ko liikkeeseen ostamaan Murrelle murkinaa. Musta eivät kyllä saa vakioasiakasta ei puutarhapuolelle (onneksi on niitä oikeita puutarhamyymälöitä) eikä lemmikkipuolelle. Suuntaan ihan mielelläni kulkuni Murren Murkinaan sekä hankin murkinan seuraksi mielestäni hyvällä laatu-hinta suhteella olevaa Jahti ja Vahtia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti