Kirjotelmia ja ajatuksia harrastuksista, elämästä.

Hyödyllistä vai täyttä puuta heinää - päätä sinä. Minä tyttö vain kirjoittelen!

perjantai 19. elokuuta 2011

Aika se vaan vierähtää

Huomasin, että oli mennyt palttiarallaa kuukauden päivät että blogi on ollut päivittämättä. Tämä taitaa vain kertoa sitä, että kiirettä on pitänyt :)

No toden totta, niin on pitänyt. Meillä on keskitytty rauniokokeen suorittamiseen ja siihen treenailuun - kokeesta kirjoitinkin aikaisemmi, joten voit lukea sen täältä blogistani halutessasi.

Toinen asia, mitä on tämän "hiljaisuuden" aikana touhuttu on se, että kävimme hakemassa arvostelun MH kuvauksesta Espoossa elokuun alussa. Tästä on tulossa juttu, kunhan saan kirjotettua sen :) Aloitettu on, muttei vielä valmistunut...

Mitäs muuta on sitten... no tulollaan on nyt elokuussa käyn jälleen kurssittamassa itseäni - ilman koiraa! Nimittäin Vapepan järjestämälle kurssille olen menossa opettelemaan Taajamaetsintää. Koskaan ei voi osata liikaa etsintätaitoja - pitäisi vain aina harjoitellakin niitä, ettei opitut ja opetellut taidot pääse unohtumaan - sama kuin ensiaputaidot!

Lisäksi on jälleen koulutustekniikan kurssi myös elokuussa, eli kanat saa taas "kyytiä" ja oppivat uusia temppuja :) Toivon, että saisin tästäkin kirjoitettua jonkin jutun kunhan olen sen kurssin taas käynyt. Olen melko varma, että tuon viiden päivän kurssin jälkeen olen hakannut päätä taas seinään kerran jos toisenkin, onnistunut ja miettinyt ja mennyt metsään ja miettinyt ja onnistunut... Joten mahdan olla melkoisen väsyny kun kotiin sieltä tulen :) Onneksi Tommyn ja Jaanan seurassa on niin älyttömän mukavaa ja rentouttavaa olla, ettei sitä väsymystä edes taida huomata kun vasta nukkumaan mennessä!

No sittenhän on tietenkin tulossa myös Espyn syksyleiri syyskuussa, tällä kertaa suuntaamme kulkumme Vahermaan, Pusulaan. Leirin pääteemana on haku ja mietinnässä onkin parin päivän treenisuunnitelma... keskittyiskö vaan moottorin kehittämiseen, kestävyyteen vaikko ilmaisuun... kas siinäpä pulma! Ei sillä, viime hakutreeneissä koira "lähti kyllä ihan lapasesta" eli oli niin innokkaana menossa pistoille että vei melkein mut perässään maata viistäen ;)

Meidän hakuryhmä tulee järjestämään hakukokeen (pimeä), johon lupauduin ratamestariksi :) No meitä on onneksi kaksi untuvikkoa opettelemassa tätä hommaa. Tehtävänämme on mm. etsiä nyt ensin ne metsät, käydä ne läpi testaajan kanssa, tehdä merkkaukset ennen koetta, tarkistaa rokotukset, seurata kokeessa koirakoita testaajan kanssa jne. mitä lie kaikkea... No tekemällä oppii ja into onkin kova oppia! Lisäksi tietenkin vielä raunioryhmän rauniokokeen järjestelyihin osallistuminen, sekä raunioryhmän hakukokeen järjestelyihin osallistuminen.

Eli näin se vaan on, että touhua riittää ja kyllä sitä lukemistakin taas pulpahtaa jossain vaiheessa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti