Kirjotelmia ja ajatuksia harrastuksista, elämästä.

Hyödyllistä vai täyttä puuta heinää - päätä sinä. Minä tyttö vain kirjoittelen!

keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Treenit alkavat!

On se vaan niin ihanaa!
Koko kevät on odotettu, että koska ne lumet lähtee ja päästään taas treenailemaan raunioille - tänään on koittanut se päivä!

Eikä siinä kaikki, meillä alkaa myös jälkitreenit, joita odotan myös kovalla innolla! Uskon että koiralla on kovin hyvinkin tuonne jälkipuolelle potkua - ainakin moisia vinkeitä on näyttänyt kun olen - verijälkeä tosin - sille tehnyt.

Ensimmäiselle rauniotreeni kerralle meiltä toivottiin mietteitä tämän kauden tavoitteista ja siinäpä oli mulle pulmaa kerrakseen. Mikä voisi olla meille realistinen, tavoitteellinen mutta toteutettavissa oleva tavoite?
Erottelenpa siis koiran tavoitteet ja omat tavoitteet - jotka muodostavat meidän tavoitteet :) Tämän kauden aikana tärkeimpiä tavoitteita ovat:
 1. saada hallittavuutta. Niinpä keskitymme osallistumaan paljon hallintatreeneihin. Miksi hallittavuus? Ikävien sattumien kautta kun koiralla on pelkoja toisia koiria kohtaan, niin nyt keskitymme siis siihen että voimme työskennellä myös muiden koirien läsnäollessa - rähisemättä hihnassa.
 2. Valmiudet soveltuvuuskokeeseen raunioilla - josko syksyllä?
 3. Jäljestyksen aloitus
Henkilökohtaisia tavoitteita on sitten puolestaan
 1. Järjestää aika treenaamiseen
 2. Työt tehdään työaikana treenipäivänä. Treeni-iltana keskitytään vain treenaamiseen!
 3. Pitää tavoitteet haasteellisina, mutta realistisinä
Oliskohan tässä meille ihan riittävästi tälle kaudelle :)

1 kommentti:

 1. Tilapäinen (?) mielenhäiriö iski! Tänään olen tehnyt Piulle ensimmäiset metsäjäljet:) Hienosti pieni neiti imuttaa:) Kuvia ja kertomus tulee ehkä jo tänään blogiin.

  Jos metsästä siellä Espoon suunnalla on pulaa, tervetuloa meille!

  VastaaPoista