Kirjotelmia ja ajatuksia harrastuksista, elämästä.

Hyödyllistä vai täyttä puuta heinää - päätä sinä. Minä tyttö vain kirjoittelen!

maanantai 3. tammikuuta 2011

Uusi vuosi ja tosi vanhat kujeet

Näin se on taas vuosi vaihtunut - onnellista siis tätä vuotta sinulle!

Joulu meni, lahjat avattiin ja välipäivät menikin sitten sairastellessa. On ollut flunssaa liikenteessä kuulemma yhdellä jos toisellakin. Ulkolut jäi aika vähille, kun ei vaan voinut eikä jaksanut kuumeisena juoksennella koiran kanssa pitkin katuja. Ja välipäivinä sitten kotinurkilla taas tapahtui ikäviä.

Me jouduimme jälleen yhden irti olleen (tai no olihan se kiinni - mutta lumikolassa! ja aikuiset n. 45 vuotiaat miehet kolan kyydissä kuulemma!!!) am akita uroksen kohteeksi sillä seurauksella että nyt on Sebussa jotain ihan fyysistä ongelmaa (mm. ontumista ja outoa kosketusherkkyyttä). Henkisestä puolesta ei voi sitten puhuakaan!!! Nimittäin niin on nyt taas herkällä kun pelottaa että kaikki käy kimppuun. Eikä kyllä omistajakaan ole päässyt vähemmillä traumoilla, kun huomaan pälyileväni tuolla lenkillä vaikka mitä ja minne. Oletusarvona tietenkin, että kohta jostain nurkasta taas joku koira hyökkii päälle...

Meidän tämä vuosi alkaa siis TAAS kertaalleen harjoituksilla, että voitais ohittaa muita koiria ärisemättä. Johan se monilta osin menikin hyvin eikä mitään ikäviä tapahtumia ollutkaan ollut pitkään toviin. En tiedä mikä siinä on, että mun tanskandogit joutuu aina näiden ikävien hyökkäysten kohteiksi. Niin oli edellisen dogin elämä kans yhtä hyökkäysten aaltoa (milloin tuli pellolta kimppuun, million talon sisältä tai pihalla olleen koiran ketju katkesi ja ties mietä). Nyt sitten puhtaasti nämä koirat ovat olleet (yhtä poikkeusta lukuunottamatta) hihnassa, mutta ovat siitä päässeet sitten hyökkäämään. PRKL. ei voi muuta sanoa.

No mutta ei auta valitus markkinoilla. Toivotaan kuitenkin, että voin vielä Sebua käyttää työkoirana - nimittäin jos tämäkin on nyt mennyt pilalle niin sitten ei kunnian kukko laula!!!

Näistä tunnelmista kuulemiin.

p.s. eilen illalla kun tultiin kotiin niin johan siellä oli joku mies koira irti tulossa meitä vastaan. Se oli nopea 180 astetta ja pois alta reaktio meiltä. Tosin mies otti ilmeisesti koiransa myös kiinni. Onneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti