Kirjotelmia ja ajatuksia harrastuksista, elämästä.

Hyödyllistä vai täyttä puuta heinää - päätä sinä. Minä tyttö vain kirjoittelen!

sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Virikkeistämistä verijäljellä

Pari sunnuntaita on nyt vietetty metsän siimeksessä ja tehty jälkeä mitä mainoimmille koiruuksille.
Mukana on neljä tanskandoggia, j. russel ja valkkari. Valitettavasti pari irlaninsusikoiraa ei ole päässyt mukaan kun sattuivat juuri pahimmoilleen sairastumaan.

Ensimmäinen kerta viime viikolla oli monelle koiralle hieman jännittävä, mutta silloin kaikki koirat seurasivat tehtyä jälkeä jännityksestä huolimatta.
Mitä tapahtui viikon aikana? Sillä tänään, ilmassa ei ollut jännitystä vaan koirien hännät olivat nousseet ylöspäin, koirat etsivät jälkeä hienosti ja näyttivät jo siltä, että nenätyöskentely verijäljellä on ihan kivaa :) Tänään tosin ilma teki kepposia kun oli niin tavattoman kuumaa, että monet koirat olivat aika näännyksissä ilman vuoksi.

Mua riemastutti kovasti nähdä myös nuo tanskandogit työn touhussa. Niillä on iso nenä, jota ne mielellään käyttävät ja jälleen tuli todistetuksi, että ne jopa tykkäävät nenätyöskentelystä :D
Kolmen viikon päästä tällä ryhmällä tutustumme toiseen jäljestysmuotoon, ihmisjälkeen. Mielenkiinnolla odottelen jälleen treenisunnuntaita. Toivotaan että sitten irlanninsusikoiratkin pääsevät mukaan (ja ilma olisi hieman viileämpi) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti