Kirjotelmia ja ajatuksia harrastuksista, elämästä.

Hyödyllistä vai täyttä puuta heinää - päätä sinä. Minä tyttö vain kirjoittelen!

tiistai 5. lokakuuta 2010

Kuvat kertoo enemmän...

Liikkeelle lähtö edestä
Koira kiertää ristiaskelin
Oltiin tuossa viimeviikonloppuna juuri ennen auringon paistetta kaverini Lindan kanssa kuvailemassa muutamia liikkeitä, joissa apuvälineenä käytettiin kosketuskeppiä. Kyseessä siis kohdentamisen avulla liikkeen opettaminen koiralle.Kuvasimme kolmea eri asiaa:
  • koiran tuleminen eteen + eteen istuminen
  • koiran sivulle tulo, sivulla kiertäen (mikähän tän oikee termi olis...) eli se mm. tokossa nykyään suosittu malli
  • koiran sivulle tulo takaa kiertämällä (malli joka sopii ehkä paremmin isoille koirille, mutta mm. tokossa ei niin suositeltava)

Ristiaskelin takaisin eteen
Ohjaus sivulle jalan viereen
Kuvasato oli kieltämättä aika hyvää - Linda teki mainiota työtä :) Otetuista kuvista saa aika kivasti muutamia kuvasarjoja eri liikkeistä ja eri kulmista katsottuna! Mietin tuossa, että taidan ottaa Lindan aina kuvaamaan harjoitteluani, koska kyllä se niin vaan on että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ja kertooko video sitten sen koko totuuden?

Vieläkun saisin hankittua sen videokameran, niin sen avulla voisi sitten katsoa vieläkin tarkemmin että mitä sitä oikein touhuaa.
Loppupalkka
Ja perusasneto
Kuvasarjoista kyllä näkee kans tosi hyvin, kun kuvia tulee järkkärillä kuitenkin useampia sekunnissa! Ilokseni itse huomasin, että ihan metsään en harjoituksia tee - ainakaan näissä liikkeissä, mutta hiomista on aina. Lisäksi itselläni vielä tarkemmin lähden kyllä tästä eteenpäin miettimään palkkion suuntaa... kuvista näki hyvin, miten koira hakee sinne, mistä palkkio on tullut. On hauska kattoa kaikkia kuvia "pikakelauksena" koska sillointulee hyvin esille ne liikeradat ym. mitä on harjoituksen aikana tullut tehtyä. Olo on kuin vanhanajan leffaesityksessä - mutatko ne kaikki mykkäfilmit ym, jotka pätki :) Tai sitten sen paperivihkon reunaan tehdyn oman "sarjakuvan" :)


 Ihanaa! Lisää kuvia! Ja videota! Ja itsensä "kidutusta! :)

p.s. jos jollain on myytävänä käyttämätön hyvälaatuista materiaalia syytävä videokamera voi olla allekirjoittaneeseen yhteydessä :D
Jos vaikka ihan syliin sitten...
Vedä vedä kun kerran aloitettiin...

Tässä vielä kuvia siitä ihanaakin ihanammasta palkasta, eli leikkimisestä!

Kunnon takakeno!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti