Kirjotelmia ja ajatuksia harrastuksista, elämästä.

Hyödyllistä vai täyttä puuta heinää - päätä sinä. Minä tyttö vain kirjoittelen!

maanantai 8. maaliskuuta 2010

Koiran loimet

Nyt kun on ollut niin kova talvi, että lunta on riittänyt pakkasen kera oikein roppakaupalla, olen paljon miettinyt noita loimia mitä koirille myydään.

Loimia on kyllä joka lähtöön, mutta on kyllä yksi joka on mielestäni yli muiden nimittäin back on track -loimi. Se pitää koiran kyllä tosi lämpimänä ja kattaa koiran isot takalihaksetkin hyvin. Iso plussa muiden ominaisuuksien lisäksi on kyllä se, ettei se ole ollut meillä vielä kertaakaan sähköinen! Sebu laittaa ko loimen mielellään päälle ja pois, kun ei tarvitse pelätä sähköiskunsaamista.

Meillä oli saman valmistajan patjakin, mutta siihen Sebu ei mieltyny ja se on nyt paremmassa kodissa kovassa käytössä.

Tuosta Back on Track loimesta ihmettyttää vaan se, että miksi ihmeessä se katsotaan dopingin verrattavaksi tuotteeksi joissain maissa? Kysehän on kuitenkin koiran hyvinvoinnista ja lihasten huollosta. Eikä siinä mitään aineita sysätä koiran tai minkään muunkaan eläimen elimistöön.

Toivottavasti pian mm. Hurtta valmistaisi loimia talveksi, jotka eivät olisi täyttä keinomatskua ja näin todella sähköisiä. Pidän ko firman loimista noin muuten kyllä - ja se veden ja lumenpitävyys on kyllä todella hyvä! Tota vedenpitävyyttä en muuten tuosta BoTista tiedä, kun en ole sitä koskaan sateella pitänyt koiralla päällä.

2 kommenttia:

  1. Heh, ollaan Sebun kans samiksii:) Mullon BOT sukat ja hanskat. Ei ole kyllä voittanutta.. Jää villasukat toiseksi! Jos rikastun tai jos seuraava talvi on yhtä jäätävä, niin sitten on hankittava paita kanssa:)

    Nimim. varpaat liekeissä yli 20 asteen pakkasessa

    VastaaPoista
  2. Mun on varmaan hakittava noi sukat!!! Sä olet niitä hehkuttanu niin paljon että on se vaan uskottava :D

    VastaaPoista